TANDBLEKNING

Få vita, glänsande tänder i dag!

Vill du ha ett vitare leende? Hos Stockholm Tandläkargrupp kan du få professionell tandblekning på ett säkert och effektivt sätt. Vi framställer individuellt anpassade blekningsskenor för dig som du sedan kan använda hemma för att bleka dina tänder. Våra behandlare har stor erfarenhet av tandblekning. Enda du behöver göra är att boka en tid så hjälper vi dig med resten. Har du frågor om tandblekning? Tveka inte att kontakta oss. Välkommen!

VI SOM JOBBAR HÄRKONTAKTA OSS

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:


Tandblekning Stockholm

Snusar du eller dricker mycket kaffe? Har du gula eller missfärgade tänder? Tandblekning är skonsam Det finns en lösning: tandblekning. Tandblekning är skonsam mot tänderna och tandköttet, vilket ger ett mer hållbart resultat. Tandläkarna på Stockholm Tandläkargrupp har lång erfarenhet av tandblekning. Vi har också specialister inom estetisk tandvård. Eftersom vi bedömer dina tänder innan tandblekningen kan du vara säker på att du inte kommer få några negativa effekter av behandlingen.

Några riktlinjer på Stockholm Tandläkargrupp är att dina fyllningar, om du har några, ska vara av god kvalitet, och det får inte finnas några hål i tänderna. Ditt tandkött ska vara friskt, och eventuell tandsten eller beläggningar ska tas bort innan behandlingen börjar. Vi rekommenderar fluorskölj i en vecka innan första blekningstillfället för att minimera risken för ilningar från tänderna.

tandblekning stockholm

Några fördelar med tandblekning på Stockholm Tandläkargrupp:

 • Vår metod är säker och skonsam mot tänderna och tandköttet
 • Skenan vi producerar är väldigt lätt att använda
 • Du bestämmer graden av tandblekning själv för att undvika onaturliga resultat
 • Blekningen kommer att kvarstå i flera år om du tar väl hand om dina tänder
 • Du kan använda skenan igen efter flera år om du vill bleka tänderna på nytt
 • Blekningen är helt smärtfri, men vissa kan ändå uppleva lite ilningar efter behandlingen

Så går behandlingen till

Behandlingen ​​börjar med att vi tar avtryck på dina tänder. Därefter bygger vi en bettskena i plast som matchar dina tänder. Efter några dagar kommer du att få en färdig skena och ett set med tandblekningsmedel. Bettskenan kommer du sen att fylla med tandblekningsmedel och sätta in i munnen tänderna. Eftersom skenan är anpassad efter dina tänder kommer den varken kännas obekväm eller läcka tandblekningsmedel.

När du känner dig trygg i hur skenan och tandblekningsmedlet fungerar kan du börja behandlingen hemma. Du bleker en käke åt gången, så antingen tänderna i överkäken eller underkäken. Bäst resultat får du när du bleker tänderna på natten när du sover, men du kan även bleka på dagarna.

Vi kommer förstås instruera dig om hur du fyller skenan och gå igenom alla tänkbara steg. Du bör endast använda blekningsmedlet som du fått från din tandläkare. Risken finns att du skadar tänderna om du använder dig av blekningsmedel som inte är godkänd av dina tandläkare.

Viktigt att veta när du bleker dina tänder

Resultatet kommer att variera från person till person, men nästan alla kommer att få vitare tänder efter avslutad behandling. Personer med starkt missfärgade tänder har en tendens att uppnå mer synliga resultat än personer med bara lätt missfärgade tänder.  Vissa personer bör inte bleka tänderna på grund av tandköttssjukdomar (t ex parodontit) eller tandproblem (t ex karies). Om du har en krona eller fyllning kommer tandblekning inte att ändra färgen på dessa. Därför kan det vara nödvändigt att byta ut de gamla fyllningarna och kronorna så att de passar den nya vita färgen på tänderna.

 • Om du är gravid eller ammar rekommenderas vi att inte använder tandblekning
 • Du bör ha genomfört en tandundersökning under det gångna året innan du bleker tänderna.
 • Fyllningar bör vara av god kvalitet
 • Tandblekning bör undvikas om du har tunn emalj eller höga tandhalsar
 • Personer som lider av tandköttssjukdom, även kallad parodontit, bör inte bleka sina tänder
 • Eventuella kronor, broar eller fasader kan blekas med andra metoder än tandblekning. Prata med din tandläkare om olika lösningar.
 • Området nära tandköttet har naturligt mörkare färg och tar därför lite längre tid att bleka
 • Resultatet beror på livsstil, munhygien och hur väl du tar hand om tänderna
 • Undvik så mycket som möjligt produkter som kan missfärga dina tänder under behandlingsperioden – vin, te, kaffe och tobak. Tänderna kommer att vara mer mottagliga för färgämnen under den här period.
 • Det är smart att skölja munnen med fluor under behandlingsperioden och de första veckorna efter blekning. Detta för att undvika eventuella ilningar i tänderna.

Kontakta oss för tandblekning i Stockholm

Om du vill veta mer om tandblekning i Stockholm, hör av dig via mejl på info@stockholmtandlakargrupp.se. Få ett vitare leende idag!

VÅRA BEHANDLINGAR


TANDBLEKNING

tandblekning göteborg

TANDIMPLANTAT

tandimplantat

ESTETISK TANDVÅRD

estetisk tandvård

SKALFASAD


TANDKRONA

tandkrona stockholm

TANDBRO

tandbro stockholm

Vi hjälper dig oftast inom 2 timmar från första kontakt.

Ring oss vid behov av akut tandvård!PRISER


Hos oss får du tandvård med högsta kvalitet till rimliga priser. Tandvård är idag inte så dyr som många kanske tror. Dessutom kan alla våra patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter via vår partner Resurs Bank.


MER OM VÅRA PRISER


LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård ska vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte tvärtom. Vi försöker så gott som det går att hjälpa patienter som har ont inom två timmar- sju dagar i veckan. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar. Gå inte runt och ha ont i onödan – kontakta oss så hjälper vi dig.


VÅRA ÖPPETTIDER


RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med. Tandläkarkostnader kan vara en sådan kostnad. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss via Resurs Bank. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


MER OM DELBETALNING

TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Dental Care Nordica AB