DELBETALNING

Hos oss kan du delbetala din tandvård

Stockholm Tandläkargrupp har förhandlat fram en av marknadens mest förmånliga delbetalningslösningar för dig som patient. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad, helt räntefritt. Nu behöver du inte längre vänta på att få den tandvård du behöver. Vi kan hjälpa dig med betalningen oavsett om du gör en allmän undersökning eller behöver träffa tandläkaren akut. Fråga din tandläkare om mer information.

VI SOM JOBBAR HÄRKONTAKTA OSS

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:


Tandvårdskortet – vår delbetalningslösning

Stockholm Tandläkargrupp erbjuder i samarbete med Resurs Bank en väldig förmånlig delbetalningslösning som kallas tandvårdskortet. Har du akut smärta i tanden? Nu behöver du inte längre gå runt och vänta till den 25:e innan du besöker tandläkaren. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad och i vilken takt. Månadsbeloppet är dessutom helt räntefritt upp till 24 månader.

När avin kommer fram med posten, ca en månad efter utförd behandling, kan du i lugn och ro välja vilket betalningsalternativ som du föredrar. Du kan tex välja att dela upp din betalning på 4 tillfällen, helt räntefritt och utan avgifter. Du kan också välja att delbetala räntefritt på 6, 12 eller upp till 24 månader. Du väljer själv när du vill slutbetala hela summan, helt utan extra kostnad. En bra deal helt enkelt!

Önskar du mer information om tandvårdskortet? Tveka inte att kontakta oss.

AMIN FADAKAR
VD OCH GRUNDARE

tandläkare stockholm

Vi hjälper dig oftast inom 2 timmar från första kontakt.

Ring oss vid behov av akut tandvård!PRISER


Hos oss får du tandvård med högsta kvalitet till rimliga priser. Tandvård är idag inte så dyr som många kanske tror. Dessutom kan alla våra patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter via vår partner Resurs Bank.


MER OM VÅRA PRISER


LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård ska vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte tvärtom. Vi försöker så gott som det går att hjälpa patienter som har ont inom två timmar- sju dagar i veckan. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar. Gå inte runt och ha ont i onödan – kontakta oss så hjälper vi dig.


VÅRA ÖPPETTIDER


RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med. Tandläkarkostnader kan vara en sådan kostnad. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss via Resurs Bank. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


MER OM DELBETALNING

TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Dental Care Nordica AB