OM OSS

VÅR VISION

Stockholm Tandläkargrupps vision är att alltid, villkorslöst, erbjuda den bästa tandvården till rimliga priser. Genom ett metodisk och kvalitativt arbetssätt, där du som patient sätts i centrum, vill vi skapa en långsiktig relation där dina behov av tandvård alltid tillgodoses på bästa sätt. Vi tror också på att vara tillgängliga på de tider som passar dig och inte tvärtom. Därför har vi bland de mest generösa öppettiderna i hela Stockholmsområdet. Vår vision är alltså inte bara att vara bäst på tandvård. Din upplevelse av oss är så mycket mer än så. Därför vill vi vara helhetstäckande och bäst på alla plan. Från ditt första samtal till att du lämnar vår klinik med ett leende på läpparna.

VI SOM JOBBAR HÄRKONTAKTA OSS

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:


Vi är en toppmodern tandklinik som erbjuder både allmäntandvård och specialisttandvård.

Hos oss, sätts du som patient, i första rummet och oavsett vilket behandlingsbehov du har så kan våra duktiga tandläkare alltid hjälpa dig. Vi har generösa öppettider då vi anser att du som patient inte skall begränsas och vi tycker att du skall kunna besöka oss på de tider som passar dig och inte tvärtom. Om våra öppettider, trots allt, inte skulle passa dig kan du alltid höra av dig och tillsammans så ordnar vi en tid till dig.

Vi använder oss av Försäkringskassans referensprislista vilket säkerställer en rimlig prisbild och vi har även ordnat ett flertal finansieringslösningar för din vård om du så skulle önska. Hos oss får du även alltid ett kostnadsförslag i förväg så att du har full kontroll över din ekonomi.

Om det skulle vara så att olyckan är framme och du har drabbats av tandvärk eller andra besvär i munnen har vi som policy att alltid hjälpa dig samma dag du ringer. Oftast inom 2 timmar från första kontakt.

AMIN FADAKAR, GRUNDARE OCH VD

tandläkare stockholm

Vi hjälper dig oftast inom 2 timmar från första kontakt.

Ring oss vid behov av akut tandvård!PRISER


Hos oss får du tandvård med högsta kvalitet till rimliga priser. Tandvård är idag inte så dyr som många kanske tror. Dessutom kan alla våra patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter via vår partner Resurs Bank.


MER OM VÅRA PRISER


LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård ska vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte tvärtom. Vi försöker så gott som det går att hjälpa patienter som har ont inom två timmar- sju dagar i veckan. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar. Gå inte runt och ha ont i onödan – kontakta oss så hjälper vi dig.


VÅRA ÖPPETTIDER


RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med. Tandläkarkostnader kan vara en sådan kostnad. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss via Resurs Bank. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


MER OM DELBETALNING

TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Dental Care Nordica AB