TANDLÄKARUNDERSÖKNING

Bevara dina tänder – går på regelbundna undersökningar!

Den bästa tandvården är alltid den förebyggande. Slå ett slag för din egen tandhälsa och kom till oss för din årliga undersökning. En tandläkarundersökning är en investering i din hälsa, vänta därför inte tills du får akuta smärtor. Undersökningen tar inte så lång tid och är helt smärtfri. Vi ger alltid skriftligt prisförslag innan behandlingen påbörjas.

VI SOM JOBBAR HÄRKONTAKTA OSS

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:


Nya patienter får 30% rabatt på din första undersökning

När du besöker en allmäntandläkare på Stockholm Tandläkargrupp för en tandläkarundersökning får du 30 % rabatt om du är en ny patient. Detta är vår introduktionserbjudande till dig som står utan en fast tandläkare eller vill byta tandläkare. Vi önskar nya patienter välkomna!

Studentrabatt till alla studenter

Ta med ett giltigt bevis på att du är student och ta del av din rabatt på 15 % på undersökningen. Studenter får också 15 % rabatt på alla tandbehandlingar hos en av våra allmäntandläkare.

En årlig tandundersökning är en god vana

Vi känner våra patienter. Som ny patient vill vi göra dig uppmärksam på att vi är grundliga i vårt arbete och att det är tryggt att ha en tandläkare som känner dig och dina tänder. Kombinationen personlig kännedom och bred kunskap och erfarenhet inom tandvård ger oss många fördelar när och om avancerade tandbehandlingar skulle vara aktuella eller önskas av dig.

Den årliga undersökningen hos oss lägger en bra grund för framtida behandlingar – om de skulle behövas. Vid varje undersökning kommer vi noga gå igenom dina tänder, din munhälsa och ta reda på vilka behov du har. Vi kommer även att gå igenom din hälsa i allmänhet. Ju mer vi vet om hur du mår, desto bättre. Tänder kan påverka andra delar av kroppen än bara munnen och därför försöker vi se helheten.

Om du har intresse för eller funderar på estetiska tandbehandlingar är det väldigt smart att prata med den tandläkare som känner dig. Folk är olika, våra munnar är olika och våra tänder är olika. Därför kommer också våra rekommendationer att skilja sig från en patient till en annan. Du är i trygga händer hos oss.

Vi lägger stor vikt på att den årliga undersökningen ska vara både teknisk noggrann och helt stress- och smärtfri för patienten. Vi förklarar och informerar om vad vi gör hela vägen. Och alla uppföljande behandlingar – om de skulle behövas – sker efter konsultation med dig.

Har du tandläkarskräck? Kom hit ändå

Vi vet att tandläkarskräck förhindrar många att söka sig till en tandläkare. Det leder oftast till att de måste uppsöka tandläkare akut. Det är ingen bra lösning. Är du rädd? Kom hit ändå. Undersökningen gör inte ont och vi har väldigt bra metoder för smärtfri tandbehandling – om det skulle behövas. Har du allvarlig tandläkarskräck? Kontakta oss – vi bokar en gratis tid för samtalsterapi innan undersökningen. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa patienter med tandläkarskräck att övervinna rädslan.

Tandläkarundersökning på grund av tandproblem

En plötslig skada eller smärta i tanden bör undersökas omedelbart av en tandläkare. Vi undersöker akuta patienter på ordinarie arbetstid mellan 07.00-21.00 på vardagar och 07.00-17.00 på helger.

VÅRA BEHANDLINGAR


TANDBLEKNING

tandblekning göteborg

TANDIMPLANTAT

tandimplantat

ESTETISK TANDVÅRD

estetisk tandvård

SKALFASAD


TANDKRONA

tandkrona stockholm

Vi hjälper dig oftast inom 2 timmar från första kontakt.

Ring oss vid behov av akut tandvård!PRISER


Hos oss får du tandvård med högsta kvalitet till rimliga priser. Tandvård är idag inte så dyr som många kanske tror. Dessutom kan alla våra patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter via vår partner Resurs Bank.


MER OM VÅRA PRISER


LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård ska vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte tvärtom. Vi försöker så gott som det går att hjälpa patienter som har ont inom två timmar- sju dagar i veckan. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar. Gå inte runt och ha ont i onödan – kontakta oss så hjälper vi dig.


VÅRA ÖPPETTIDER


RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med. Tandläkarkostnader kan vara en sådan kostnad. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss via Resurs Bank. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


MER OM DELBETALNING

TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Dental Care Nordica AB