TANDLÄKARSKRÄCK NARKOS

Tandbehandling under narkos – sov igenom hela tandbehandlingen!

Har du extrem tandläkarskräck, men behöver tandvård? Det finns en lösning för dig: narkos. Med narkos kan du sova genom hela behandlingen, säkert övervakad av vår narkosläkare.

VI SOM JOBBAR HÄRKONTAKTA OSS

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:


Vi ser narkos som sista möjliga lösningen på extrem tandläkarskräck

Genom att undvika tandläkaren drar du på dig betydligt större kostnader i längden än om du besöker tandläkaren regelbundet. Men vi förstår samtidigt att vissa personer lider av tandläkarskräck som ibland kan vara extrem. Därför drar man sig från att besöka tandläkaren och endast när det blir akut vågar man boka en tid. Men då kan det redan vara för sent för att, till exempel, rädda en infekterad tand. Men det finns en lösning som vi vet fungerar: tandvård under narkos. Därför erbjuder behandlingar under narkos i kombination med 15 minuters samtalsterapi till våra mest rädda patienter. Med narkos kan du sova genom hela behandlingen, säkert övervakad av vår narkosläkare.

Kan narkos bota tandläkarskräck?

Nej. Bedövningen i sig botar inte tandläkarskräck. Men bara kunskapen om att vi erbjuder patienter med svår rädsla den här lösningen gör att många faktiskt vågar träffa tandläkaren.

Vi upplever ofta att patienter som anser att de behöver narkos faktiskt inte behöver det. Det är därför vi kombinerar erbjudandet med samtalsterapi. Ofta kan ett bra samtal med våra erfarna tandläkare, i en avslappnad miljö utanför tandläkarstolen, leda till små mirakel. Tandläkaren berättar om proceduren och alternativa metoder för en smärtfri behandling. Vår erfarenhet är att om patienter som lider av tandläkarskräck eller tandläkarfobi tas på allvar brukar de bli mindre rädda. Vi är övertygade om att narkos är ett väldigt viktig möjlighet för patienter med tandläkarskräck. Samtidigt är narkos sista alternativet på Stockholm Tandläkargrupp. Vi kommer att gå igenom alla andra möjligheter innan vi beslutar oss för behandling under narkos.

Vem kan få narkos på Stockholm Tandläkargrupp?

Du måste vara frisk och vid god hälsa. Vi kräver hälsointyg från läkaren och det är i slutändan vår narkosläkare som kommer att ta beslut om narkos är möjlig för en patient. Beslutet baseras på informationen från din läkare.

Narkos är tillgänglig för patienter som lider av följande hälsotillstånd:

  • Tandläkarskräck
  • Vanlig bedövning ger låg eller ingen effekt
  • Relevanta allergier mot vanlig bedövning
  • Stark kräkningsutveckling under behandling
  • Andra sjukdomar/tillstånd som gör behandlingar svåra

Fortfarande rädd för tandläkaren?

Har du läst allt detta och är fortfarande för rädd för att besöka kliniken? Vi lovar dig detta:

  • Behandlingarna under narkos på Stockholm Tandläkargrupp är säkra och övervakade av vår narkosläkare. Du kan vara trygg i att vi tar väl hand om dig och alla andra patienter.
  • Du får möjligheten att prata med oss om vad du är rädd för – och vi kommer att ge dig bra svar på dina frågor. Det kan leda till att du vågar ta steget utan narkos.
  • Oavsett om du har akuta problem med tänderna eller behöver en estetisk behandling – vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska känna dig trygg under hela behandlingsprocessen.
  • Oavsett om behandlingen sker under narkos eller endast vanlig lokalbedövning kommer du att känna en stor lättnad när behandlingen är över.

VÅRA BEHANDLINGAR


TANDBLEKNING

tandblekning göteborg

TANDIMPLANTAT

tandimplantat

ESTETISK TANDVÅRD

estetisk tandvård

SKALFASAD


Vi hjälper dig oftast inom 2 timmar från första kontakt.

Ring oss vid behov av akut tandvård!PRISER


Hos oss får du tandvård med högsta kvalitet till rimliga priser. Tandvård är idag inte så dyr som många kanske tror. Dessutom kan alla våra patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter via vår partner Resurs Bank.


MER OM VÅRA PRISER


LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård ska vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte tvärtom. Vi försöker så gott som det går att hjälpa patienter som har ont inom två timmar- sju dagar i veckan. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar. Gå inte runt och ha ont i onödan – kontakta oss så hjälper vi dig.


VÅRA ÖPPETTIDER


RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med. Tandläkarkostnader kan vara en sådan kostnad. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss via Resurs Bank. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


MER OM DELBETALNING

TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Dental Care Nordica AB