BEHANDLINGAR

Få kvalitativa tandvårdsbehandlingar i Stockholm till rimliga priser!

På Stockholm Tandläkargrupp utför vi majoriteten av alla behandlingar på kliniken, allt från vanliga standardbehandlingar till avancerade kirurgiska behandlingar. Vi lägger stor vikt på god patientbemötande och att all behandling skall vara så smärtfri som möjligt. Du kommer få all information som du behöver för att ta rätt beslut om dina tänder. Du får alltid ett skriftligt kostnadsförslag efter den första undersökningen och har därför full översikt på din ekonomi.

VI SOM JOBBAR HÄRKONTAKTA OSS

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:


Vi utför alla typer av behandlingar.

På Stockholm Tandläkargrupp jobbar några av landets bästa och erfarna tandläkare som kan utföra de flesta behandlingar på plats. Vi kommer att hjälpa dig med alla frågor som uppstår och guida dig mot rätt beslut för dina tänder. I slutändan är det du som bestämmer – vi finns här för att du ska ta trygga beslut. Nedan kan du klicka på några av våra behandlingar. I menyn under BEHANDLINGAR finns fler. Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor.

TANDBLEKNING

tandblekning göteborg

SKALFASAD

TANDIMPLANTAT

tandimplantat

ESTETISK TANDVÅRD

estetisk tandvård

TANDKRONA

tandkrona stockholm

TANDBRO

tandbro stockholm

Vi hjälper dig oftast inom 2 timmar från första kontakt.

Ring oss vid behov av akut tandvård!PRISER


Hos oss får du tandvård med högsta kvalitet till rimliga priser. Tandvård är idag inte så dyr som många kanske tror. Dessutom kan alla våra patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter via vår partner Resurs Bank.


MER OM VÅRA PRISER


LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård ska vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte tvärtom. Vi försöker så gott som det går att hjälpa patienter som har ont inom två timmar- sju dagar i veckan. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar. Gå inte runt och ha ont i onödan – kontakta oss så hjälper vi dig.


VÅRA ÖPPETTIDER


RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med. Tandläkarkostnader kan vara en sådan kostnad. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss via Resurs Bank. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


MER OM DELBETALNING

TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Dental Care Nordica AB