AKUT TANDVÅRD

Akuttandvård och Jourtandläkare – alla veckodagar och på helger

Behöver du akuttandvård i centrala Stockholm? Har du ont eller andra besvär i munnen? Vi erbjuder en akuttid samma dag som du ringer, oftast inom två timmar från första kontakt. Vi har lång erfarenhet av att behandla patienter med akuta besvär och kan behandla din smärta kort tid efter att du tagit dig till kliniken. Tveka inte att höra av dig om du har ont. Läs mer nedan.

VI SOM JOBBAR HÄRKONTAKTA OSS

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:


Akuttandvård – Hos oss är du i trygga händer

När det gäller akut tandvård har vi på Stockholm Tandläkargrupp som policy att hjälpa dig som är i en akut situation samma dag som du ringer. Vi försöker behandla din tand inom 2 timmar från ditt första samtal. Oavsett vilket problem du har med tänderna, kan vi hjälpa dig då vi har samlat en bred kompetens under ett och samma tak i centrala Stockholm. Våra tandläkare har lång erfarenhet av att hjälpa patienter med akuta problem.

Akuttandvård och priser

Akut tandvård kan innebära oväntade utgifter. Därför är priserna för ett akutbesök på Stockholm Tandläkargrupp samma som för vanlig tandvård som du bokat i förväg. Undantaget är akutbesök på röda dagar och helger som innebär ett ett avsteg från våra ordinarie priser.

Stockholm Tandläkargrupp använder sig av referensprislistan på Försäkringskassan för att alltid erbjuda rimliga priser och vi lämnar även ett förslag på eventuella kostnader i förväg. Därmed kan du ha full kontroll över din ekonomi. Genom vår samarbetspartner Resurs Bank erbjuder vi också ett flertal delbetalningslösningar. Läs mer om detta under fliken ”PRISER”.

Extra akuttider

Vår policy är att alltid hjälpa dig på de tider som passar dig och inte tvärtom. Därför är våra öppet tider väldigt generösa. Om våra öppettider trots allt inte skulle passa dig så ordnar vi tillsammans en tid till dig. Tveka inte att fråga personalen!

När ska du söka akut tandvård?

Det finns många anledningar till att du har ont i tänderna. Du bör söka akut vård när du har:

VÅRA BEHANDLINGAR


TANDBLEKNING

tandblekning göteborg

TANDIMPLANTAT

tandimplantat

ESTETISK TANDVÅRD

estetisk tandvård

SKALFASAD


Vi hjälper dig oftast inom 2 timmar från första kontakt.

Ring oss vid behov av akut tandvård!PRISER


Hos oss får du tandvård med högsta kvalitet till rimliga priser. Tandvård är idag inte så dyr som många kanske tror. Dessutom kan alla våra patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter via vår partner Resurs Bank.


MER OM VÅRA PRISER


LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård ska vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte tvärtom. Vi försöker så gott som det går att hjälpa patienter som har ont inom två timmar- sju dagar i veckan. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar. Gå inte runt och ha ont i onödan – kontakta oss så hjälper vi dig.


VÅRA ÖPPETTIDER


RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med. Tandläkarkostnader kan vara en sådan kostnad. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss via Resurs Bank. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


MER OM DELBETALNING

TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Dental Care Nordica AB